CHS CONTAINERS NYHDESBREV

Spændende nyheder hver måned

En gang om måneden sender vi et nyhedsbrev ud som er spækket med spændende nyheder, sjove facts, gode citater, konkurrencer, tilbud, nyheder i virksomheden, nyheder i branchen. Tilmeld dig derfor allerede nu vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af et godt tilbud.

Hvis du gerne vil se hvad vi tidligere har skrevet om eller ærgrer dig over at du ikke har tilmeldt dig tidligere, så kan du se alle vores tidligere nyhedsbreve nedenfor. Men hvis du bare er helt overbevist om at du skal skrive dig op med det samme, så scroll bare ned til vores tilmeldingsformular!.

Tidligere nyhedsbreve

CHS nyhedsbrev-august 2022

Containerhandel News

August 2022

KLIK HER FOR AT LÆSE
CHS nyhedsbrev - Juli 2022

Containerhandel News

Juli 2022

KLIK HER FOR AT LÆSE
CHS nyhedsbrev april2022

Containerhandel News

April 2022

KLIK HER FOR AT LÆSE
GIF CHS nyhedsbrev Februar 2022

Containerhandel News

Februar 2022

KLIK HER FOR AT LÆSE
CHS nyhdesbrev - Januar 2022

Containerhandel News

Januar 2022

KLIK HER FOR AT LÆSE

 

TILMELDINGSFORMULAR 

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required
 

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

RING TIL OS PÅ + 45 86 76 17 00 

Vil du vide mere om os?

Vil du gerne vide mere om hvem vi er, og hvad CHS Container er for en størrelse? Så har du mulighed for at læse mere om os her. Derudover kan du også læse om leje af containere  her, eller hvis du er på udkig efter en container til køb, så kan du finde det her.

Reeferen er isoleret container af rustfrit stål til opbevaring af temperaturstyrede varer af enhver art. Den er helt optimal til opbevaringsplads til f.eks. fødevarer.

Læs mere

En kontorcontainer kan tilbyde dig individuelle og praktisk løsningen til forskellige projekter. Nemt og hurtigt setup, samt vedligeholdelse. 

Læs mere

Flat rack containeren også kaldet den flade container består af en kraftig gulvkonstruktion med stålramme og trægulv.

Læs mere

Der findes to forskellige open top containere, en open top container med presenning og en open top container med hard top, CHS Container tilbyder begge.

Læs mere

De mindre containere er en stabil og billig opbevaringsmulighed. 10 fods containere er den mest populære men der er også mulighed for at få en 6' eller 8'container.

Læs mere

Standardcontainere kan transportere de fleste typer tørlast såsom kasser, paller, sække, tønder mv. Skibscontainernes udvendige mål er specificeret i ISO 668.

Læs mere