Du kan finde flere typer af kvaliteter vedrørende containere. Vi hjælper med at finde den bedste løsning til dig. Læs mere om de forskellige muligheder her: 

nye containere

Containerne har haft en enkelt overfart og kan derfor have et par enkelte håndteringsspor, ellers fremstår de nye og pæne. Denne container er super god til dig som ønsker en pæn container som kan holde i mange år.

ny-20-fods-container-2.JPG

LETTERE BRUGTE containere

Containeren fremstår som næsten ny. Dog kan den godt have nogle håndteringsspor og se lidt mere brugt ud end de nye. Endvidere kan containeren fremstå med flere buler. Denne standard er super god til dig som ønsker en pæn container til gode penge.

Lettere-brugt-container-2

renoverede containere

Containeren har været renoveret.  Rust er fjernet indvending og delvist malet. Udevending er containeren rust fjernet og malet i rødbrun/blå/grå (pånær containerens underside).

Det er også muligt at lavere containere i forskellige farver! 

renoveret-container-2
renoveret-container

premium containere

Denne type container er vind- og vandtæt. Containeren har oftest fået repareret buler eller huller, og kan derfor fremstå med nogle lapningsfirkanter som er i en anden farve en containeren, som også ses på billedet. Derudover har den håndteringsspor og skrammer for de gange den har været på søfart. Hvis du ønsker en billigere containere, som stadig har mange år tilbage på landjorden, så er en premium container det rette valg. 
En premium container har mellem 12 og 24 måneders godkendelse til søfragt

40HC premium 1

cargo worthy containere

Dette er den billigste container som vi tilbyder. Containerne er vind og vandtæt og er godkendt til 12 måneders søfragt. Denne container har haft mange år på havet, hvilket også fremstår i dens stand. 

*Alle billederne er eksempler, og der kan derfor være forskel på containerne. 

RING TIL OS PÅ +45 86 76 17 00 

Firmaoplysninger

hvem er vi?

AFdelinger

CHS Container
Normansvej 1
8920 Randers NV
Danmark
CVR NR. 17643479

Åbningstider
Mandag-Torsdag : 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag og søndag samt helligdage: Lukket

 

CHS Container A/S er en del af CHS Container Group, Bremen, som på verdensplan er et af de største containerhandelsfirmaer. Hvilket betyder at vi altid har konkurrencedygtige priser og attraktive services. I Danmark gør det os leveringsdygtige i hele landet og naturligvis i resten af verden. Vi har landsdækkende depoter i Jylland, Fyn og Sjælland.

Vi bestræber os på hurtig levering.

Hos CHS Container har vi altid et bredt udvalg indenfor containere både brugte og nye i alle størrelser. 

Du kan læse mere om CHS Container Group her: https://chs-containergroup.de/da

BOGHOLDERI
bogholderi@chs-container.dk

SALG OG KØB
info@chs-container.dk

LOGISTIK
movements@chs-container.dk