container kvalitetskategorier

 

Forskellige kategorier

Hos CHS Container har vi udviklet fem container kvalitetskategorier, som gør det nemt for dig som kunde at finde frem til hvilken container der passer til dine behov. Hver kvalitetskategori afspejler containerens stand og dens tidligere historik. Alle vores containere er godkendt til søfragt, det kan du læse mere om her.

Se mere om vores kvalitetskategorier nedenfor. Hvis du allerede nu ved hvilken kategori du går efter, så kan du læse mere om vores containere til køb her, eller hvis du ønsker at leje, kan du læse mere her.

 

Kvalitetskategorier

Ny Container

En ny container har haft en enkelt rejse på søen, og er blandt en af vores mest populære kategorier. Containeren kan have enkelte håndteringsspor, selvom den er ny. Dog fremstår containeren stadig pæn. Containeren kan holde i mange år og kan bruges til både søfragt, opbevaring, transport eller meget andet.

*Ny container. Billedet er et eksempel på containerens stand, og afspejler derfor ikke præcis den specifikke container du ønsker.

Lettere brugte Container

En lettere brugt container fremstår som næsten ny. Containeren kan have flere håndteringsspor og vil normalt se mere brugt ud end de nye containere. Herunder kan containeren have buler, ridser eller andet. En lettere brugt container er stadig pæn at se på, og kan stadig bruges til søfragt, transport, opbevaring, ombygning, flytning eller meget andet. Her får du en pæn container til gode penge.

Lettere-brugt-container-2

*Lettere brugte container. Billedet er et eksempel på containerens stand, og afspejler derfor ikke præcis den specifikke container du ønsker.

 

Renoveret Container

En renoveret container er en container som har været gennem en renovering. Herunder fået fjernet rust indvendigt og blevet delvist malet. Udvendigt er rust fjernet og blevet malet. Typisk vil en renoveret container blive malet med en rødbrun, blå eller grå farve. Alle siderne bliver malet udvendigt på nær containerens underside.

Hos CHS har du mulighed for at få malet containeren i en anden farve hvis du ønsker dette.

renoveret-container-2

* Renoveret container. Billedet er et eksempel på containerens stand, og afspejler derfor ikke præcis den specifikke container du ønsker.

 

Premium Container

En Premium container er en brugt container som er vind- og vandtæt. Oftest ses containeren med reparerede buler, huller eller lapningsfirkanter i en anden farve end selve containeren. Containeren har håndteringsspor og skrammer fra tidligere brug. Disse containere har oftest været brugt til søfart over flere år, og har derfor forventeligt skrammer. En Premium container er et godt eksempel på en container til billigere penge. Endvidere har denne container stadig mange år tilbage på landjorden samt godkendt til mellem 12 til 24 måneders søfragt.

40HC premium 1

*Premium container. Billedet er et eksempel på containerens stand, og afspejler derfor ikke præcis den specifikke container du ønsker.

 

Cargo worthy Container

En cargo worthy container er den billigste container som vi tilbyder, og er også meget populær blandt flere af vores kunder. Containeren er vind- og vandtæt samt godkendt til 12 måneders søfragt. Containeren er en ældre container, og har typisk været brugt til søfragt, hvilket også fremgår af containerens stand. Containeren er stadig funktionel og kan bruges til b.la. opbevaring. Containerens levetid varierer alt afhængigt om den skal bruges på havet eller skal stå på landjorden.

*Cargo worthy container. Billedet er et eksempel på containerens stand, og afspejler derfor ikke præcis den specifikke container du ønsker.

Firmaoplysninger

CHS Container A/S

Normansvej 1
8920 Randers NV
Danmark
CVR NR. 17643479

BOGHOLDERI
bogholderi@chs-container.dk

SALG OG KØB
info@chs-container.dk

LOGISTIK
movements@chs-container.dk