Container låsebeslag

Køb eller lej et container låsebeslag hos os

Vi udlejer og sælger et bredt udvalg af containertilbehør.

Flexlock 3800I

Vores container låsebeslag er et lækkert nyt indvendigt system produceret af Mavako, og går også under navnet Mavako Flexlock 3800I.  Mavako 3800I giver dig en optimal beskyttelse af dit gods mod indbrud, og er godkendt til klasse 5 efter de internationale standarder.

Derudover er containerlåsebeslaget nem at montere på din container. En gennemsnitlig monteringstid er 15 minutter.

Er du på udkig efter noget andet indenfor containertilbehør? Flere af vores kunder kigger også på containerramper eller containerlåse.

 

RING TIL OS PÅ +45 86 76 17 00 

En isoleret container er perfekt til dig jer, som står og mangler opbevaring, lagerplads, arbejdsrum, som er ømtålelige for ikke tåler kulde eller fugt.

Læs mere

Standardcontainere kan transportere de fleste typer tørlast såsom kasser, paller, sække, tønder mv. Skibscontainernes udvendige mål er specificeret i ISO 668.

Læs mere

De mindre containere er en stabil og billig opbevaringsmulighed. 10 fods containere er den mest populære men der er også mulighed for at få en 6' eller 8'container.

Læs mere

Der findes to forskellige open top containere, en open top container med presenning og en open top container med hard top, CHS Container tilbyder begge.

Læs mere

Flat rack containeren også kaldet den flade container består af en kraftig gulvkonstruktion med stålramme og trægulv.

Læs mere

En kontorcontainer kan tilbyde dig individuelle og praktisk løsningen til forskellige projekter. Nemt og hurtigt setup, samt vedligeholdelse. 

Læs mere

Reeferen er isoleret container af rustfrit stål til opbevaring af temperaturstyrede varer af enhver art. Den er helt optimal til opbevaringsplads til f.eks. fødevarer.

Læs mere

Firmaoplysninger

CHS Container A/S

Normansvej 1
8920 Randers NV
Danmark
CVR NR. 17643479

BOGHOLDERI
bogholderi@chs-container.dk

SALG OG KØB
info@chs-container.dk

LOGISTIK
movements@chs-container.dk