CONTAINER HÆNGELÅS

Køb eller lej containertilbehør hos CHS Container

Vi tilbyder et bredt udvalg af containertilbehør, heriblandt Containerlåse, så du trygt kan få forsikret dine ting mod indbrud. Alle vores låse kommer fra Mavako og er testet og godkendt til de forskellige forsikringsklasser. Du kan se vores brede udvalg af containertilbehør lige her.

Container hængelås

Vores container hængelås, også kaldet Mavako 3000 er testet og godkendt til de to højeste sikkerhedsniveauer – Grad 5 & 6, som er efter den europæiske norm EN12320.

Mavako 3000 er et kompatibelt låsesystem. Dette låsesystem indgår som en fast konstruktion, da den kan skrues fast på containeren. Derudover kan du fastmontere container hængelåsen til Mavako 3600 og Mavako 3650. Ved anvendelse af container hængelåsen alene eller sammen med et af de andre låsesystemer, opnår du en løsning af højeste modstandskraft, sikkerhed og fleksibilitet.

 

RING TIL OS PÅ +45 86 76 17 00 

En isoleret container er perfekt til dig jer, som står og mangler opbevaring, lagerplads, arbejdsrum, som er ømtålelige for ikke tåler kulde eller fugt.

Læs mere

Standardcontainere kan transportere de fleste typer tørlast såsom kasser, paller, sække, tønder mv. Skibscontainernes udvendige mål er specificeret i ISO 668.

Læs mere

De mindre containere er en stabil og billig opbevaringsmulighed. 10 fods containere er den mest populære men der er også mulighed for at få en 6' eller 8'container.

Læs mere

Der findes to forskellige open top containere, en open top container med presenning og en open top container med hard top, CHS Container tilbyder begge.

Læs mere

Flat rack containeren også kaldet den flade container består af en kraftig gulvkonstruktion med stålramme og trægulv.

Læs mere

En kontorcontainer kan tilbyde dig individuelle og praktisk løsningen til forskellige projekter. Nemt og hurtigt setup, samt vedligeholdelse. 

Læs mere

Reeferen er isoleret container af rustfrit stål til opbevaring af temperaturstyrede varer af enhver art. Den er helt optimal til opbevaringsplads til f.eks. fødevarer.

Læs mere

Firmaoplysninger

CHS Container A/S

Normansvej 1
8920 Randers NV
Danmark
CVR NR. 17643479

BOGHOLDERI
bogholderi@chs-container.dk

SALG OG KØB
info@chs-container.dk

LOGISTIK
movements@chs-container.dk