containerlås

Køb eller lej containertilbehør hos CHS Container

Vi tilbyder et bredt udvalg af containertilbehør. Vi har et bredt sortiment og helt sikkert noget som passer til dine behov. Du kan se vores sortiment indenfor container tilbehør lige her.

Containerlås

Vores containerlås, også kaldet Mavako 3600C/3650, er et låsebeslag som er et nyudviklet patenteret låsesystem til skibscontainere. Containerlåsen kan også bruges til  opbevaringscontainere da det er nem og gennemskueligt at bruge.

Containerlåsen er certificeret efter de europæiske normer til forsikringsklasse 5. Derfor er systemet godkendt af alle europæiske forsikringsselskaber.

Containerlåsen kan bruges sammen med Mavako 3000, containerhængelåsen, hvilket giver en stærk lås hvor du trygt kan opbevare dine ting.

Endvidere er containerlåsen enkel, nem og hurtig at montere.

 

Containerlås Mavako 3600C-3650 - med CHS logo

RING TIL OS PÅ +45 86 76 17 00 

En isoleret container er perfekt til dig jer, som står og mangler opbevaring, lagerplads, arbejdsrum, som er ømtålelige for ikke tåler kulde eller fugt.

Læs mere

Standardcontainere kan transportere de fleste typer tørlast såsom kasser, paller, sække, tønder mv. Skibscontainernes udvendige mål er specificeret i ISO 668.

Læs mere

De mindre containere er en stabil og billig opbevaringsmulighed. 10 fods containere er den mest populære men der er også mulighed for at få en 6' eller 8'container.

Læs mere

Der findes to forskellige open top containere, en open top container med presenning og en open top container med hard top, CHS Container tilbyder begge.

Læs mere

Flat rack containeren også kaldet den flade container består af en kraftig gulvkonstruktion med stålramme og trægulv.

Læs mere

En kontorcontainer kan tilbyde dig individuelle og praktisk løsningen til forskellige projekter. Nemt og hurtigt setup, samt vedligeholdelse. 

Læs mere

Reeferen er isoleret container af rustfrit stål til opbevaring af temperaturstyrede varer af enhver art. Den er helt optimal til opbevaringsplads til f.eks. fødevarer.

Læs mere

Firmaoplysninger

CHS Container A/S

Normansvej 1
8920 Randers NV
Danmark
CVR NR. 17643479

BOGHOLDERI
bogholderi@chs-container.dk

SALG OG KØB
info@chs-container.dk

LOGISTIK
movements@chs-container.dk