flexlock

Køb eller lej containertilbehør hos CHS Container

Hos CHS Container tilbyder vi leje eller køb af tilbehør til din container. Vi har et bredt sortiment og har derfor noget til enhver smag. Du kan se vores brede udvalg lige her.

Flexlock

En flexlock fra Mavako er en nem måde at sikre din container mod indbrud. Mavako’s flexlock går også under navnet flexlock 1500, og er nem og hurtig at klikke på containeren uden brug af værktøj, og uden at skulle bore huller i containeren. Låsesystemet er ubegrænset og fleksibelt i forhold til højdeforskel på dørene. Med dette unikke system fra Mavako får du markedets absolut mest fleksible løsning i højeste sikkerhedsklasse 5.

 

Mavako Flexlock 1500

RING TIL OS PÅ +45 86 76 17 00 

En isoleret container er perfekt til dig jer, som står og mangler opbevaring, lagerplads, arbejdsrum, som er ømtålelige for ikke tåler kulde eller fugt.

Læs mere

Standardcontainere kan transportere de fleste typer tørlast såsom kasser, paller, sække, tønder mv. Skibscontainernes udvendige mål er specificeret i ISO 668.

Læs mere

De mindre containere er en stabil og billig opbevaringsmulighed. 10 fods containere er den mest populære men der er også mulighed for at få en 6' eller 8'container.

Læs mere

Der findes to forskellige open top containere, en open top container med presenning og en open top container med hard top, CHS Container tilbyder begge.

Læs mere

Flat rack containeren også kaldet den flade container består af en kraftig gulvkonstruktion med stålramme og trægulv.

Læs mere

En kontorcontainer kan tilbyde dig individuelle og praktisk løsningen til forskellige projekter. Nemt og hurtigt setup, samt vedligeholdelse. 

Læs mere

Reeferen er isoleret container af rustfrit stål til opbevaring af temperaturstyrede varer af enhver art. Den er helt optimal til opbevaringsplads til f.eks. fødevarer.

Læs mere

Firmaoplysninger

CHS Container A/S

Normansvej 1
8920 Randers NV
Danmark
CVR NR. 17643479

BOGHOLDERI
bogholderi@chs-container.dk

SALG OG KØB
info@chs-container.dk

LOGISTIK
movements@chs-container.dk