CONTAINER TILBEHØR

Vi har et bredt udvalg af container tilbehør som b.la. ramper, containerlåse, containerbeslag, containerben mv. Det er vigtigt at tænke på sikkerheden når du har købt din container, og derfor tilbyder vi et stort sortiment indenfor container tilbehør. Vores containerlåse kommer fra Mavako, som udvikler og producerer låse og beslag, som er up to date med forsikringsstandarderne.

Flexlock

Mavako Flexlock 1500 er testet og kendt af SP i Sverige efter SSF 1051 til klasse 5. Låsen er nem at montere og kan betjenes med en hånd.

Læs mere
Mavako 1500

Container hængelås

Mavako 3000 er en container hængelås som er testet og godkendt til de to højeste sikkerhedsniveauer i Europa, klasse 5 & 6.

Låsen har en høj korrosionsbestandighed, samtidig med at den er nem at betjene.

Læs mere

Containerlås

Mavako 3600C/3650 er en nyudviklet containerlås, som er testet og godkendt op til forsikringsklasse 5.

Læs mere
Containerlås Mavako 3600C-3650 - med CHS logo

Låsebeslag

Mavako 3800i er et låsebeslag som er testet og godkendt op til klasse 5 indenfor de internationale standarder. Dette er et indvendigt låsebeslag som kan monteres nemt og hurtigt og har en effektkiv låsemekanisme.

Læs mere

Container rampe

En containerrampe er ideel til dig som skal have kørt nogle ting ind i din container enten med palleløfter eller på en trillebør.

Læs mere
rampe til containere

En isoleret container er perfekt til dig jer, som står og mangler opbevaring, lagerplads, arbejdsrum, som er ømtålelige for ikke tåler kulde eller fugt.

Læs mere

Standardcontainere kan transportere de fleste typer tørlast såsom kasser, paller, sække, tønder mv. Skibscontainernes udvendige mål er specificeret i ISO 668.

Læs mere

De mindre containere er en stabil og billig opbevaringsmulighed. 10 fods containere er den mest populære men der er også mulighed for at få en 6' eller 8'container.

Læs mere

Der findes to forskellige open top containere, en open top container med presenning og en open top container med hard top, CHS Container tilbyder begge.

Læs mere

Flat rack containeren også kaldet den flade container består af en kraftig gulvkonstruktion med stålramme og trægulv.

Læs mere

En kontorcontainer kan tilbyde dig individuelle og praktisk løsningen til forskellige projekter. Nemt og hurtigt setup, samt vedligeholdelse. 

Læs mere

Reeferen er isoleret container af rustfrit stål til opbevaring af temperaturstyrede varer af enhver art. Den er helt optimal til opbevaringsplads til f.eks. fødevarer.

Læs mere

Firmaoplysninger

CHS Container A/S

Normansvej 1
8920 Randers NV
Danmark
CVR NR. 17643479

BOGHOLDERI
bogholderi@chs-container.dk

SALG OG KØB
info@chs-container.dk

LOGISTIK
movements@chs-container.dk