container rampe

Køb eller lej en container rampe

Vi har et bredt udvalg af containertilbehør, herunder containerrampe. Vores populære container rampe er lavet af aluminium, som gør den let at håndtere og nem at bruge i hverdagen. En container rampe er perfekt til dig som skal have dit gods ind eller ud med en palleløfter, en trillebør eller andet.

Hvis du er på udkig efter andet tilbehør til din container, så se her.

Størrelse og vægt

Rampen har en længde på 94 cm, bredde på 91 cm og højde på 16 cm.

Vægten er på ca.13,5 kg.

 

containerrampe2CHS
rampe til containere
containerrampeCHS

RING TIL OS PÅ +45 86 76 17 00 

En isoleret container er perfekt til dig jer, som står og mangler opbevaring, lagerplads, arbejdsrum, som er ømtålelige for ikke tåler kulde eller fugt.

Læs mere

Standardcontainere kan transportere de fleste typer tørlast såsom kasser, paller, sække, tønder mv. Skibscontainernes udvendige mål er specificeret i ISO 668.

Læs mere

De mindre containere er en stabil og billig opbevaringsmulighed. 10 fods containere er den mest populære men der er også mulighed for at få en 6' eller 8'container.

Læs mere

Der findes to forskellige open top containere, en open top container med presenning og en open top container med hard top, CHS Container tilbyder begge.

Læs mere

Flat rack containeren også kaldet den flade container består af en kraftig gulvkonstruktion med stålramme og trægulv.

Læs mere

En kontorcontainer kan tilbyde dig individuelle og praktisk løsningen til forskellige projekter. Nemt og hurtigt setup, samt vedligeholdelse. 

Læs mere

Reeferen er isoleret container af rustfrit stål til opbevaring af temperaturstyrede varer af enhver art. Den er helt optimal til opbevaringsplads til f.eks. fødevarer.

Læs mere

Firmaoplysninger

CHS Container A/S

Normansvej 1
8920 Randers NV
Danmark
CVR NR. 17643479

BOGHOLDERI
bogholderi@chs-container.dk

SALG OG KØB
info@chs-container.dk

LOGISTIK
movements@chs-container.dk