High cubes containere til salg

Hos CHS Container finder du altid et bredt udvalg af containere, herunder high cube. Vi har containere i forskellige størrelser, som kan bruges til flere forskellige formål. 

Alle vores containere er CSC godkendte. En almindelig 20 fods high cube har et rumindhold på hele 37,30 m3, hvilke betyder at man ca. kan have 12 EUR paller i containeren. I en 40 fods high cube kan man have på til 25 EUR paller. Containerne er ideal for dig som står og mangler lidt ekstra plads, eller til dig som skal transportere vare. 

Vi har opdelt vores containere i kvalitetskategorier, som du kan læse mere om her. 

Læs mere om kvalitetskategorier her

Hvad koster en high cube container?

En container kan svinge i pris alt afhængig af stand og størrelse du ønser. Hos CHS Container tilbyder vi i øjeblikket en 40 fods high cube container fra 21.500 kr. 

Prisen er ex. moms. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Du kan kontakte os på telefonen, som har åbent mandag – torsdag fra 08:00 – 16:00 og fredag fra 08:00 – 15:00, ellers kan du skrive en mail til info@chs-container.dk. Vi bestræber os på at besvare dig hurtigst muligt.

Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst på siden.

Kontakt os


Specifikationer

Ramme og gulvtværsnit er lavet af stålprofiler, mens stålplader normalt bruges til væggene. Gulvet er for det meste lavet af træ, normalt planker eller krydsfiner. Selvom træ er relativt dyrt, har det betydelige fordele i forhold til andre løsninger: Det er modstandsdygtigt og elastisk, det buler ikke, kan let udskiftes under reparationer og har, hvis det er af passende kvalitet, en tilfredsstillende friktionskoefficient, hvilket er vigtigt for at sikre belastninger.

 

Du har også mulighed for at leje en high cube container. Læs mere om dette herunder. 

Læs mere om udlejning her
ny-20-fods-container.JPG


20 fods containere
20 fods containere stablet

Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72