KONTORCONTAINERE

Kontorcontainere kan bruges til mange ting. Samtidig er de tilgængelige i forskellige størrelser og dimensioner. En kontorcontainer bygges på basis af en standard skibscontainer, derfor er det muligt at bygge og reproducere en kontorcontainer som opfylder dine behov.

Plantegninger

Nedenfor kan du se plantegninger over hvordan en typisk løsning kan se ud.  Hvis du ønsker at få speciallavet en container, eller har andre behov er du velkommen til at sende en plantegning over hvad du ønsker. Så kan vi regne tilbud ud fra dette.

20 fods kontorcontainer

20 fods sanitærcontainer

20ft toiltet continer

20 fods sanitærcontainer med bad

20ft toilet container with showers

20’Dobbelt kontorcontainer med et lille værelse

20ft double office

20’Dobbelt kontorcontainer med køkken og toilet

20ft double office

STANDARDMÅL OG VÆGT

Specifikationer på 10′ kontorcontainer

Mål i mm Udvendigt Indvendigt
Længde 2.995 2.825
Bredde 2.435 2.268
Højde 2.795 2.500
Bruttovægt   1.125 kg

Specifikationer på 20′ kontorcontainer

Mål i mm Udvendigt Indvendigt
Længde 6.055 5.885
Bredde 2.435 2.268
Højde 2.795 2.500
Bruttovægt   1.810 kg

Reeferen er isoleret container af rustfrit stål til opbevaring af temperaturstyrede varer af enhver art. Den er helt optimal til opbevaringsplads til f.eks. fødevarer.

Læs mere

Flat rack containeren også kaldet den flade container består af en kraftig gulvkonstruktion med stålramme og trægulv.

Læs mere

Der findes to forskellige open top containere, en open top container med presenning og en open top container med hard top, CHS Container tilbyder begge.

Læs mere

De mindre containere er en stabil og billig opbevaringsmulighed. 10 fods containere er den mest populære men der er også mulighed for at få en 6' eller 8'container.

Læs mere

Standardcontainere kan transportere de fleste typer tørlast såsom kasser, paller, sække, tønder mv. Skibscontainernes udvendige mål er specificeret i ISO 668.

Læs mere

En isoleret container er perfekt til dig jer, som står og mangler opbevaring, lagerplads, arbejdsrum, som er ømtålelige for ikke tåler kulde eller fugt.

Læs mere