Kontorcontainer udlejning

En kontorcontainer, som også går under navnet rumelement, er en smart midlertidig løsning til dig, som står og mangler plads eller er i gang med at bygge om. Containerne er mobile løsninger som kan skræddersyes til dine behov. Du kan bruge rumelementerne som klasselokaler, omklædningsrum, bolig eller andet. Det er kun din fantasi som sætter grænserne. 

Derudover er et rumelement idealt for dig, hvis du f.eks. er i gang med en ombygning og har brug for ekstra plads lige nu og her. En kontorcontainer kan give jer den plads i står og har brug for lige nu og her. CHS Container leverer containere af høj kvalitet, og leverer dem, hvor end der er behov for det. 

Bliv klogere på vores leje betingelser, ved at følge linket herunder.

Leje betingelser

Hvad koster det at leje en kontorcontainer?

Prisen på leje af en kontorcontainer er afhængig af hvilken løsning du skal bruge. 
Du kan leje en standard kontorcontainer fra 1495 kr. pr. måned.

Prisen er ex. moms.

Hvis du ønsker en mere konkret pris, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.  Du kan kontakte os på telefonen, som har åbent mandag – torsdag fra 08:00 – 16:00 og fredag fra 08:00 – 15:00, ellers er du mere end velkommen til at skrive en mail til info@chs-container.dk. Vi bestræber os på at besvare dig hurtigst muligt.

Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst på siden.

Kontakt os
kontorcontainer-hvid-2


kontorcontainer
Kontorcontainer
kontor-container2

Udlejning og salg af kontorcontainer

Et rumelemenet kan tilbyde dig individuelle løsninger, som passer til dine behov. Nemt og hurtigt setup, samt vedligeholdelse. Derudover er løsningen praktisk til forskellige projekter. 

Køb en container, som er skræddersyet til dine behov. 

Læs mere herunder. 

Læs mere om kontorcontainer her


Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72