salg af container

VORES PRODUKTER

CHS Container er specialister i skibscontainere, og tilbyder løsninger indenfor dette. Kapaciteten i vores koncern gør, at vi kan sikre en god leverance. Derudover har vi også et bredt udvalg til jer, som er et perfekt mix imellem pris, kvalitet og geografisk placering.

En isoleret container er perfekt til dig jer, som står og mangler opbevaring, lagerplads, arbejdsrum, som er ømtålelige for ikke tåler kulde eller fugt.

Læs mere

Standardcontainere kan transportere de fleste typer tørlast såsom kasser, paller, sække, tønder mv. Skibscontainernes udvendige mål er specificeret i ISO 668.

Læs mere

De mindre containere er en stabil og billig opbevaringsmulighed. 10 fods containere er den mest populære men der er også mulighed for at få en 6' eller 8'container.

Læs mere

Der findes to forskellige open top containere, en open top container med presenning og en open top container med hard top, CHS Container tilbyder begge.

Læs mere

Flat rack containeren også kaldet den flade container består af en kraftig gulvkonstruktion med stålramme og trægulv.

Læs mere

En kontorcontainer kan tilbyde dig individuelle og praktisk løsningen til forskellige projekter. Nemt og hurtigt setup, samt vedligeholdelse. 

Læs mere

Reeferen er isoleret container af rustfrit stål til opbevaring af temperaturstyrede varer af enhver art. Den er helt optimal til opbevaringsplads til f.eks. fødevarer.

Læs mere

Nye og brugte containere

Hos CHS Container har vi altid et bredt udvalg af nye og brugte skibscontainere som kan bruges til en hver lejlighed. Containerne fås i forskellige størrelser og kvalitetskategorier. Læs mere om vores kvalitetskategorier her. 

Vi leverer med garanti den rigtige “kasse” – fra standard sø containere til opbevaringscontainere til specialtilpassede værkstedscontainere. Om du så bare skal bruge en enkelt eller 100, så står vi klar til at hjælpe dig. Pålidelighed og kvalitet gør forskellen hos os.

 

Europæisk Leveringssikkerhed

CHS Container har depoter i store dele af verden. Det betyder at I som kunde kan få europæisk leveringssikkerhed. Vores europæiske lagerkapacitet gør at vi kan imødekomme jeres rammeordre indenfor 10’, 20’, 40’ containere, eller hvad der passer til jeres behov med leveringssikkerhed.

 

 

 

International Containerhandel

CHS Container er en del af den verdensomspændende organisation CHS Container Group. Dermed kan vi tilbyde international containerhandel i forbindelse med vores afdelinger i Europa, Asien, Nord- og Sydamerika.   CHS Container har været stærke på containermarkedet siden 1978, og har sidenhen udviklet sig til at blive nogle af de største på verdensplan.

 

 

Landsdækkende danske depoter

Containerne skal være let tilgængelige, og derfor har vi hos CHS Container sørget for at have landsdækkende depoter i Danmark. Vi har depoter i henholdsvis Aarhus, Fredericia, Høje Taastrup og København.

Vi er i stand til at levere alle former for containere herunder 10’, 20’, 40’ eller hvad I lige står og mangler.

 

Leverancestyrke og leveringssikkerhed

Vi har containere til salg og leje. Hos CHS Container går vi ind for at skabe fleksibilitet og imødekomme vores kunders behov. Derfor er vores depoter bredt fordelt udover hele verden. Dette betyder at vi tilbyder leveringssikkerhed og har leverancestyrke. Hos CHS Container handler vi også indenfor Buy Back konceptet.

Du har selv mulighed for at afhente din container på et af vores depoter, ellers tilbyder vi at fragte containere ud til dig i samarbejde med vores eksterne vognmænd. Vi tilbyder både levering på en kranbil eller chassis, under forudsætning af at der hos jer er mulighed for at I selv løfter containeren fra chassis, så I bestemmer helt selv hvordan containerne skal leveres.

Vi bestræber os altid efter hurtig levering, medmindre andet er aftalt.

Leje eller køb af en container har ikke betydning for os, vi har løsningen som passer til jeres behov. Vi udlejer og sælger b.la. 10’, 20’, 40’, isoleret, kontorcontainere eller hvad jeres behov måtte være. I kan læse mere om vores leje koncept her. Hvis I er mere interesseret i at købe, kan I læse mere her.

Firmaoplysninger

CHS Container A/S

Normansvej 1
8920 Randers NV
Danmark
CVR NR. 17643479

BOGHOLDERI
bogholderi@chs-container.dk

SALG OG KØB
info@chs-container.dk

LOGISTIK
movements@chs-container.dk