Skibscontainere til salg

Standard containere er også kendt som skibscontainer eller tørre varevogne. 20 fods standard container og 40 fods standard container er to af de mest udbredte skibscontainere i verden til at transportere søfragtsgods eller til at benytte på landjorden.

Skibscontainere er fuldstændig vind og vandtætte. Alle vores containere er CSC godkendte. Disse containere er ikke udstyret med køle- eller ventilationssystemer som de kølede og ventilerede containere.

Kontakt os for at høre mere.

Kontakt os
CHS Container A/S


Specifikationer på 20′ container

Mål i mm Udvendigt Indvendigt
Længde 6.058 5.867
Bredde 2.438 2.330
Højde 2.591 2.350
Døråbning bredde   2.286
Døråbning højde   2.261
Bruttovægt   24.000 kg

Specifikationer på 40′ container

Mål i mm Udvendigt Indvendigt
Længde 12.192 11.998
Bredde 2.438 2.330
Højde 2.591 2.350
Døråbning bredde   2.286
Døråbning højde   2.261
Bruttovægt   30.480 kg

Lej en skibscontainer

Du har også mulighed for at leje en skibscontainer, i stedet for at købe. Vi er specialister indenfor køb og salg af containere og har derfor altid et bredt sortiment. Så vi har helt sikkert en container til udlejning som passer til dine behov. 

Lej en skibscontainer


ny-20-fods-container.JPG

Dimensioner

Skibscontainernes udvendige mål er specificeret i ISO 668. 20 fods container tilladte dimensionstolerancer er maksimalt +0 / -6 mm. 40 fods container tilladte dimensionstolerancer er maksimalt +0 / -10 mm.

De interne dimensioner er angivet som minimumsværdier. Containerens aktuelle interne dimensioner afhænger af det anvendte konstruktionsmateriale og den valgte konstruktionsmetode. Alle fotos af vores containertyper er kun beregnet som en prøve til visning. De er ikke en del af denne specifikation.

40 ny container - CHS Container


Kontaktinformationer

Du kan kontakte os fra kl. 08:00 alle hverdage. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. 

Telefontider

Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00 
Fredag: 08:00 – 15:00
Weekend og helligedage: Lukket

 

E-mail: info@chs-container.dk
Telefon: +45 86 76 17 00
Akuttelefon: +45 42 70 54 72

Om skibscontainere

Shippingcontainere er standardiserede containere, der bliver brugt til at fragte forskelligt gods på skibe, lastvogne eller tog. Det standardiserede design gør det let at fragte godset med forskellige transportmetoder, f.eks. fra lastvogn til skib. Containerne er designet på en måde, så de er lette at stable ovenpå hinanden, hvilket gør det muligt at fragte mere gods på én gang. Det pladseffektive design gør det dermed til en attraktive fragtmulighed. De kan desuden også anvendes som pladsopbevaring, da de er både vind-og vandtætte.

Skibscontainerens oprindelse

Den amerikanske opfinder, Malcolm Purcell McLean udviklede i 1956 den første standard skibscontainer. Hans skibscontainer revolutionerede transportindustrien, da den gjorde det lettere og hurtigere at transportere gods på tværs af landegrænser. USA anvendte den nye fragt-innovation i stor stil under Korea-krigen, hvor de blev anvendt til at transportere forsyninger.

Sådan stables skibscontainere

Skibscontainere kan stables ovenpå hinanden på samme måde som Legoklodser. Mekanikken er anderledes designet, da containere skal kunne holde til ekstrem vægt på op til mange tons. I hjørnerne af en standard skibscontainere sidder der specielle hjørnebeslag, som bruges til at forbinde og fastgøre containeren til andre containere eller til et skib, lastbil eller tog. Der er fire hjørnestøbninger på hver container – én i hvert øverste hjørne. I hver hjørnestøbning er der huller, som bruges til at fastgøre containeren til andre containere eller et transportkøretøj. Hullerne er standardiserede, så enhver skibscontainer let kan forbindes med andre fragtcontainere. Hjørnestøbningerne har også andre funktioner, såsom at sikre en jævn fordeling af containerens vægt og give strukturel støtte til containeren.

Hvad er skibscontainere lavet af?

Skibscontainere er lavet af stål. De bølgede metalvægge, rammen, dørene og tværstykkerne er lavet af cortenstål, som også er også kendt som ”weathering steel” eller forvitringsstål på dansk. Cortenstål anvendes i skibscontainere på grund af stålets særlige fysiske egenskaber, som gør denne type stål ekstremt modstandsdygtig overfor korrosion og rust. Rustresistens betyder i denne sammenhæng, at der kan dannes et tyndt lag rust på overfladen, men at rusten forbliver på overfladen. Over tid vil cortenstål få en rødbrun rustfarve. Skibscontainere er effektive til at beskytte gods mod vind og vejr.

Hvad betyder CSC-godkendelse?

CSC er en forkortelse for “Convention for Safe Containers”. Man kan kun blive CSC-godkendt, hvis man opfylder sikkerhedsstandarderne, der er defineret af ”International Convention For Safe Containers”. Sikkerhedsstandarderne skal sikre sikkerheden for både containere og de mennesker, som håndterer dem. Nogle af kriterierne handler om containernes design og konstruktion samt hvordan de skal afprøves og vedligeholdes. For at blive CSC-certificeret skal skibscontainerne gennemgå en lang række tests for at sikre, at de er stærke nok til at modstå den belastning, de kan blive udsat for under transport og håndtering. Det er påkrævet at være CSC-certificeret, hvis skibscontainerne skal bruges internationalt over landegrænser.

Vil du vide mere om containere?

Hos CHS-Container er vi eksperter i containere og elsker at lære fra os. Vi vil opfordre dig til at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Kontakt os
40 ny container - CHS Container